• angleški,english

OBOGATITE KOPALNICO S 3D PLOŠČICAMI

Spektakularna igra svetlobe & senc

 

 

3D ploščice obogatijo in razgibajo stene s tretjo dimenzijo, svetloba pa jim vdahne življenje in spreminja njihov videz ob različnih virih svetlobe.

 

 

 Gorenje keramika - obogatite kopalnico s 3D ploščicami

 

3D ploščice so spektakularna tro-dimenzionalna stenska obloga s privlačnim dinamičnim izgledom, ki ga tvori igra svetlobe in senc. Struktura oz. relief se izdela s strukturnimi tamponi že pri samem stiskanju biskvita.

3D ploščice obogatijo in razgibajo stene s tretjo dimenzijo, svetloba pa jim vdahne življenje in spreminja njihov videz ob različnih virih svetlobe. Danes so popularne 3D ploščice z geometričnimi ali organskimi motivi (različni mozaiki, linije, šest kotniki, rombi, valovi, rastlinske ali druge naravne oblike).

Po letih minimalizma postajajo kopalnice danes vedno večje in bolj razkošne, kar sovpada s sodobnim načinom življenja, v katerem je čas izredno dragocen. Kopalnica je prostor v katerem se sprostimo po napornem dnevu, kjer skrbimo za svoje zdravje in dobro počutje, zato je pomembno da jo opremimo tako, da nam bo v njej prijetno in navdihujoče. Tudi v majhno kopalnico lahko s 3D ploščicami vnesemo dodatno dimenzijo, vizualni interes in karakter.

 Gorenje keramika - obogatite kopalnico s 3D ploščicami

 

 Gorenje keramika - obogatite kopalnico s 3D ploščicami

3D ploščice imajo v ambientu običajno funkcijo dekorja, kar pomeni da se polagajo v kombinaciji z osnovnimi ploščicami. Polagamo jih na tisto steno ali del stene, ki jo želimo izpostaviti ali popestriti. Cela stena položena s 3D ploščicami bo ustvarila enotno reliefno površino, kjer bo svetlobni efekt najbolj izražen. Lahko pa se odločimo samo za navpične pasove, s katerimi razbijemo in popestrimo dolge in prazne stene ali pa za vodoravne pasove, ki bodo optično razširili ozek prostor. Pri načrtovanju polaganja upoštevamo položaj kopalniške opreme. Montiranje kopalniške opreme na 3D ploščice je nekoliko zahtevnejše, zato je priporočljivo da, polagalca in monterja s tem seznanimo.

 

3D ploščice lahko vključimo v različne stile notranjega oblikovanja. Za bolj minimalističen pristop izberemo 3D ploščice v isti ali podobni barvi in vzorcu kot osnovne ploščice, za bolj razgibane stile pa so nam na voljo neomejene možnosti kombiniranja 3D in osnovnih ploščic, tako stenskih kot talnih oz. mrazoodpornih.

 Gorenje keramika - obogatite kopalnico s 3D ploščicami