• angleški,english

PRIZNANA BLAGOVNA ZNAMKA V REGIJI ŽE OD 1974

Gorenje Keramika d.o.o., ki je del Skupine Hisense Europe, je z dolgoletnimi izkušnjami edino podjetje v Sloveniji specializirano za proizvodnjo keramičnih ploščic. Hkrati smo eden najbolj prepoznavnih punudnikov na trgih srednje in vzhodne Evrope. Naša ponudba izdelkov vključuje porcelanske keramične ploščice in stenske keramične ploščice v različnih formatih, efektih in barvah.

 

SODOBNO. BREZČASNO. ELEGANTNO.

Naša zgodba se je začela z željo po raziskovanju meja med skritim potencialom same narave materiala in tehnološkim napredkom v kombinaciji z bogato tradicijo keramične umetnosti in obrti. V Gorenje Keramika je vsaka kolekcija artikulirana z mislijo na estetiko in spreminjajoče se družinske rituale – od otroštva do starševstva.

S prefinjeno mešanico, ki jo navdihuje materialna privlačnost lesa, kamna, marmorja, cementa in terakote, in pozornostjo do sodobnih trendov, smo idealni zaveznik, ko gre za izpopolnjevanje oblik lepote, ki vam prinašajo veselje.

 

UPORABNO. UDOBNO. DOVRŠENO.

Zemlja, ogenj, znanje in naključje - štirje ključni dejavniki, ki jih v Gorenje Keramika že od leta 1974 preučujemo in prepletamo v premišljen dizajn.Z vsem srcem smo predani vašemu življenskemu slogu in vedno tukaj, da zagotovimo varnost in udobje, ki ga pričakujete.

 

RAZVOJNA USMERITEV

Razvoj podjetja je usmerjen v zadovoljstvo kupcev in tehnološke inovacije. S takšnim pristopom si Gorenje Keramika utrjuje prepoznavnost ter krepi konkurenčnost na ciljnih trgih.

Gorenje Keramika nenehno investira v najsodobnejše tehnologije v proizvodnji keramičnih ploščic. Temu primerno, podjetje ponuja sodobno paleto izdelkov, namenjenih nenehnemu izboljševanju in zadovoljevanju najzahtevnejših potreb trga in kupcev.

 

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Zavezanost podjetja varovanju in ohranjanju okolja izhaja iz prepričanja, da je trajnostni razvoj obveznost za vse nas. Zelene ploščice Gorenje Keramika pomenijo našo zavezanost trajnostnemu razvoju okolja, prisotno v vsakem izdelku in vseh fazah proizvodnje, vključno z distribucijo in življenjskim ciklom izdelka.

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Kot družbeno odgovorno podjetje sledimo osnovnim načelom odgovornosti, transparentnosti, etičnemu ravnanju, spoštovanju interesov deležnikov in si prizadevamo tudi za vlaganje v skupnost v obliki donacij.

S svojimi proizvodi smo osrečili marsikatero družino, ki se je znašla v hudi življenjski stiski, nenehno sodelujemo z izobraževalnimi inštitucijami ki skrbijo za razvoj mladih keramičarskih strokovnjakov. Zaradi vseh teh dejanj smo vsak dan boljši ljudje, sodelavci in navsezadnje družbeno odgovorni člani skupnosti.

 
 O nas